Kolumbia Bet El

Zem pôvodu: Kolumbia

RegionValle del Cauca

Farma: Bet El

Farmár: Cesar Ledesma

Nadmorská výška: 1550 m.n.m.

Odroda: Pink Bourbon 

Spracovanie:  Anaerobic

 Chuťový profilMarhuľový jogurt, brusnice, lesné jahody a karamelky

Cupping score: 87,5 

Praženie
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
€16 €35 €65 €16 €35 €65 od €16
Dostupnosť: Skladom (>5 ks) Skladom (3 ks) Skladom (3 ks) Skladom (4 ks) Skladom (4 ks) Skladom (5 ks) Zvoľte variant
Kód: 152/ESP 152/ESP2 152/ESP3 152/FIL 152/FIL2 152/FIL3 Zvoľte variant
Doručenie nad 35€ zdarma
Doručenie nad 35€ zdarma
Doručenie nad 35€ zdarma
Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke nad 50€
výberová káva
Výberová káva
Pražíme každý deň

Podrobný popis

Hoci Valle del Cauca bolo kedysi jedným z epicentier kolumbijského
ozbrojeného konfliktu, má čo ponúknuť. Nachádza sa na tichomorskom
pobreží krajiny a susedí s provinciami Chocó, Tolima a Cauca. Údolie je
považované za jednu z najúrodnejších oblastí Kolumbie, preteká ním
rieka Cauca. Táto rieka hrá v kávovom priemysle zásadnú úlohu, pretože je
základom ich prístupu k pestovaniu kávy.

add1_jpg.webpadd2_jpg.webp

Poľnohospodári v regióne si veľmi dobre uvedomujú význam hospodárenia s vodou, ekologických poľnohospodárskych postupov a ochrany prírodných zdrojov regiónu.
Skvelým príkladom je Finca Bet-El v obci Calima. Jej majiteľ Cesar
Ledesma sa zameriava na produkciu špeciálnych mikrolotov pochádzajúcich z
jeho agrolesníckej plantáže. Vízia ochrany ekosystému je viditeľná na
farme, kde príroda krásne prekvitá. Nad farmou plnou odrôd, ako je
Pink Bourbon, Sudan Rume, Geisha, Castillo a Yellow Tabi, môžete vidieť
lietať stovky rôznych druhov vtákov. Vďaka tomu, že sa Cesar zameriava na
zachovanie a starostlivosť o ekosystém na farme, nepoužíva žiadne pesticídy.
Uprednostňuje tiež postupy po zbere, pri ktorých sa spotrebúva menej
vody, a kávové zrná sušia metódami, ktoré vracajú vodu z procesu sušenia
späť do prírody.

add3_jpg.webp-2

 

Sme radi, že vám môžeme ponúknuť anaeróbny pink bourbon
pochádzajúci z farmy Bet-El. Lot bol starostlivo ručne prebraný, 86
hodín fermentovaný a potom sušený na slnku. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: