Kolumbia La Roma

FARM: La Roma
 
REGION: Tolima
 
VARIETY: Caturra & Castillo
 
PROCESS: Washed
 
ALTITUDE: 1.650 - 1.950 MT
 
PROFILE: Mandle, caramel, bobuľové ovocie, panela.
Praženie
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
€8,50 €18,30 €36 od €8,50
Dostupnosť: Skladom (>5 ks) Skladom (3 ks) Skladom (4 ks) Zvoľte variant
Kód: 212/ESP 212/ESP2 212/ESP3 Zvoľte variant
Doručenie nad 35€ zdarma
Doručenie nad 35€ zdarma
Doručenie nad 35€ zdarma
Darček zdarma
Darček zdarma
Ku každej objednávke nad 50€
výberová káva
Výberová káva
Pražíme každý deň

Podrobný popis

Emmanuel, oddaný pestovateľ kávy, žije v Gaitánii v Tolime, v oblasti historicky ovplyvnenej konfliktom a preslávenej ako rodisko kolumbijskej kávy. V roku 2016 v spolupráci s jeho rodinou založili centrum na spracovanie kávy zamerané na pomoc viac ako 15 dedinám v Gaitánii a uľahčili miestnym pestovateľom kávy spracovanie zŕn. Forest Coffee a Emmanuel spojili svoje sily v roku 2019, aby založili projekt Black Condor, ktorý poskytuje podporu farmárom v Gaitánii postihnutých partizánskou vojnou. Pravidelne vedú workshopy s výrobcami, aby  zdôraznili kvalitu a pokryli procesy, ako je fermentácia, sušenie a cupping ich vlastných káv. Vrcholom tohto úsilia je vynikajúca káva Black Condor.

Black-Condor-_Project-Producers.webpBlack-Condor_Project-Drying-Patio.webp

 

Zrná sa nechajú na 24 hodín obalené slizom. Zrno potom odpočíva na sušiacej terase, čo vytvára harmonický profil. Po 15 až 25 dňovom období sušenia prechádzajú procesom stabilizácie pred pokračovaním v procese premývania ktorého výsledkom je konzistentný profil.

Black-Condor-Project-Drying-Process.webpBlack-Condor-Project-Harvest.webp

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: